уторак, 23. април 2013.

Nova CC krema?

  Nakon popularnih BB krema led na tržištu probija i novi CC trend. Najnovija generacija multifunkcionalnih krema dubinski neguju kožu, no ujedno imaju i sve odlike savršenog make-upa....
Kreme “color control” su poboljšana i profinjenija verzija BB krema – “blemish balm”. BB kreme su matirane i tonirane hidratantne kreme za negu kože. Neke od njih sadrže i silikone koji kožu čine glatkom...
CC kreme imaju bitno lakšu teksturu te se bolje stapaju s prirodnom bojom tena, a koža ih mnogo brže upija. Sastojci koji neguju i hrane kožu mnogo su kvalitetniji i nežniji poput ekstrakta belog i zelenog čaja i ulja makadamije te su CC kreme bogate antioksidansima.
Obnavljaju ćelije i ujednačavaju ten
Nove CC kreme zadržavaju sva dobra negujuća svojstva BB krema, no dodani su im i novi hranjivi sastojci. Ujedno regenerišu kožu te savršeno prekrivaju nedostatke i ujednačavaju ten.
Na pola puta između hidratantne kreme i pudera
Prema svojstvima BB kreme su između toniranih, hidratantnih krema i gustih tekućih pudera, a CC kreme sličnije su lakšim, toniranim primerima koji se nanose kao podloga za puder.
Pore se sužavaju, a sunce manje oštećuje ćelije
Naslednice BB krema takođe moćnije štite kožu od UVA i UVB zraka. CC formule uz to sužavaju pore i obnavljaju kožu te se savršeno stapaju s tenom.
Širi izbor nijansi od BB krema
Ženama izrazito svetlog ili tamnog tena boje BB krema ne odgovaraju. Iako ni CC kreme ne nude više nijansi, one se bolje stapaju s prirodnom bojom te jedna nijansa kreme odgovara čitavom nizu nijansi kože.

Нема коментара:

Постави коментар